Bemutatkozásunk

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk tevékenységünket, szándékunkat.

Társaságunk építőipari generálkivitelezéssel foglalkozik, több évtizedes tapasztalattal. Mint közismert, egy építkezés nem kis feladat elé állítja a megrendelőt vagy az építkezni szándékozó személyeket, családokat. A piac ezen szegmensében, mint ismeretes, sok kivitelező társaság és vállalkozó dolgozik.

Építőipari anyagok területén, szintén túl kínálat van. Mindez akár előny is lehet, de  komoly feladat elé is állíthatja a megrendelőket. Amikor valakiben megfogalmazódik az építkezés, felújítás vagy az átalakítás gondolata, ebben a mondhatni nem kis “útvesztőben” kell eligazodnia és megtalálnia saját maga számára a legmegfelelőbb megoldást.

A fentiek sarkalltak bennünket arra, hogy ne “csak” építkezési kivitelezést végezzünk, hanem a folyamatot teljes egészében végig menedzseljük, tervezéstől a beköltözésig. Oldalunkon található írásokat, cikkeket folyamatosan frissítjük, hogy az “útvesztők” átláthatóak, egyszerűek és minél inkább zökkenőmentesek legyenek.

Jó olvasást, jó böngészést kívánunk cikkeinkhez!

DI-REKT GENERÁL KFT.

 Az idő az építész, a nép a kőműves.

Victor Hugo

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>